yılbaşı dekorasyonu

Bu seneki yılbaşı dekorasyonu için yeni fikirler ve sevimli objeler ararken tavsiye üzerine Bimotif markasının ürünlerini inceledim ve tekstil ürünlerinden, hobi malzemelerine, aksesuarlardan, parti malzemelerine binlerce alternatif sunan birbirinden şık tasarımlar arasından zevkime ve bütçeme göre tercihler yaptım. Kendi web siteleri olan www.bimotif.com yanında Hepsiburada ve Trendyol dahil pek çok platformda satışta olan ürünler arasından, benim seçtiklerimi sizlerle de paylaşmak istedim.

bimotif yilbasi dekorasyon aksesuar 2
Bimotif ürünleriyle Yılbaşı dekorasyon ve alışveriş fikirleri

Minyatür Yılbaşı Ağacımı Bimotif’de Buldum

Kim demiş kedili evde Yılbaşı ağacı olmaz diye? 🙂 Bimotif’in bu kırmızı beyaz ve yeşil ponponlu minyatür yılbaşı ağacı tasarımına tek kelimeyle bayıldım. (Yılbaşı kampanyasında Fiyatı: 164 TL) Başka renk kombinasyonları da var. Sitelerinden bakabilirsiniz. Süslemek için de pille çalışan peri ışıklardan aldım.

bimotif ponponlu minyatür yılbaşı ağacı
Bimotif Ponponlı Minyatür Yılbaşı ağacı

Bimotif’in atölyesinde sipariş üzerine tek tek hazırlanan tekstil ürünleriyle Yılbaşı masalarımız çok şık

Işıltılı kırmızı kumaş peçeteler, altın yaldızlı yuvarlak keten suplalar, beyaz dantelli jüt runner ve ahşap peçete halkalarıyla Yılbaşı masası için şöyle bir kombin yaptım. Kırmızı kumaş peçeteler 4’lü set halinde satılıyor. (4’lü set Fiyatı:140 TL)

Bimotif Işıltılı Kırmızı kumaş peçeteler, dantelli jüt runnerl ve ahşap peçete halkaları
Bimotif Işıltılı Kırmızı kumaş peçeteler, dantelli jüt runnerl ve ahşap peçete halkaları…

Çok şık ve farklı malzemelerden kurdeleler buldum. Tafta, pamuk, saten, grogren, organze, kadife vs… Aralarından konseptime uygun olan kırmızı ve yeşil kurdeleler seçtim ve sade, puantiyeli, pötikare ve desenli olanlardan farklı versiyonları, evin farklı yerilerinde bolca kullandım.

Bimotif Masa Örtüsü, Runner ve Kumaş Peçeteler

Bimotif’in masa örtüleri arasında doğal jüt malzemeler, ketenler, Osmanlı ipekleri gibi yine pek çok dokuma ve desen seçeneği var. Runnerlar için de aynı çeşitlilik söz konusu. İşte benim tercihlerim jüt ve dantelli runnerlar, Kırmızı ışıltılı kumaş peçeteler, ahşap peçetelikler, etrafı altın simli keten suplalar ile hazırladığım bir sunum…

Bimotif keten supla ve jüt runner - masa örtüsü

Etrafı altın simli keten suplalar, şu anda indirimde ve böyle bir kalite için fiyatı da çok çok uygun. 6 adetlik seti: 110 TL. Bu devirde böyle bir fiyat, şaka gibi değil mi?

Bimotif keten supla ve jüt runner
Bimotifin Yuvarlak suplaları en çok tercih edilen ürünlerdenmiş.

Pamuklu Yastık kılıflarımız da yine Bimotif’den

Bimotif Pamuklu Yastık Kılıfları
Bimotif Pamuklu Yastık Kılıfları

Yatak odasında da yılbaşı ruhunu yaşamak için bu pamuklu kumaştan yumuşacık yastık kılıflarını beğendim. Noel baba desenli bu yastık kılıfı, kenarları ponponlu kırmızı yastık kılıfı ile ikili halde satılıyor. (İkili set Fiyatı 199 TL)

Bimotif Pamuklu Yastık Kılıfları
Bimotif Pamuklu Yastık Kılıfları
bimotif yilbasi dekorasyon aksesuar
Yılbaşı dekorasyonu

Evimizin daha detaylı dekorasyon videolarına instagram üzerinden @DilekYeginsu hesabımdaki paylaşımlarımdan ulaşabilir, tüm Bimotif ürünlerine www.bimotif.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz