Bodrum Bitez’de, Akdeniz mutfağından başarılı örnekler sunan Bistro/Brasserie konsepti ve şık ve ferah ön bahçesi kadar, mandalina ağaçları altında gizli bir vahayı andıran, yeşillikler içindeki beyaz ferforje masa ve sandalyeli arka bahçesiyle de favorimiz olan Vamos Bodrum, Üşengeç Şef En İyi Mekanlar Listesine girmeyi hak ediyor. Nişantaşı Atiye’de senelerce House Cafe’yi işleten Emre Bey’in geçen sene açtığı Vamos Bodrum, hemen Bodrum’un göz bebeği haline geldi. Yaz-Kış açık olan ve kaliteli bir ziyaretçi kitlesi bulunan mekanın, bizim gibi çok fazla müdavimi olduğu için, önceden rezervasyon yaptırmadıysanız, aynı gün yer bulmak biraz zor oluyor, haberiniz olsun.

Vamos Bodrum’da Neler Yenir? Üşengeç Şef’in Menüden Tavsiyeleri Nelerdir?

Vamos Bodrum‘da taş fırından çıkan lezzetler gayet başarılı. O yüzden özellikle pizzalara şans verilebilir. Mesela Füme antrikotlu pizza… Makarnalar, et yemekleri de çok seviliyor. Tatlılardan Tiramisu ve San Sebastian Cheesecake denenebilir. Menüden özellikle tavsiye edeceklerim ise Izgara somon ve suyunu muhafaza eder şekilde tam kıvamında pişirilen bonfile. Her gittiğimizde, beraber olduğumuz dostlarımıza da menüden tavsiyeler verdiğimizde, hiç mahcup olmadan, her seferinde aynı lezzet ve malzeme kalitesiyle karşılaştık.

Vamos Bodrum - en iyi mekanlar
Vamos Bodrum – Bonfile – Üşengeç Şef En İyi Mekanlar
Vamos Bodrum - en iyi mekanlar - ızgara somon
Vamos Bodrum – Izgara Somon – Üşengeç Şef En İyi Mekanlar

Vamos Bodrum’un Efsane Tatlısı: Baklava Hamuru ile Yapılan Çıtır Çıtır Çilekli Milföy

Baklava hamuruyla hazırlanmış enfes lezzetteki Çilekli Milföy de kesinlikle en favorilerim arasında. O kadar çıtır çıtır ve içindeki kreması öylesine leziz ve taze ki, bu sene Bodrum’da denediklerim içinde en tepeye yerleşen tatlılardan oldu. Bu arada fiyatlar ambiyans, servis ve malzeme kalitesine göre gayet uygun. Vamos Bodrum’da bir dahaki sefere kahvaltıyı da deneyeceğim ve memnun kalırsam, sizleri ondan da haberdar edeceğim. Söz! 🙂

Vamos Bodrum - Çilekli Milföy - Üşengeç Şef En İyi Mekanlar
Vamos Bodrum – Çilekli Milföy – Üşengeç Şef En İyi Mekanlar

Vamos Bodrum İletişim Bilgileri

  • Adres: Bitez Mah. Atatürk Bulvarı 1146. Sokak No:1 Bodrum/ Muğla
  • Tel: (0252) 363 00 59

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz