Sosyal Medyadaki çok değerli takipçilerimden olan dünya güzeli İpek Tenolcay, yeni tiyatro oyunları “Buyur Burdan Kaç“ın prömiyerine haftalar öncesinden davet edince, hiç kendisini kırar mıyım? Hemen unutmadan, o günü takvimde kendisine kapattım. Geçmişte Kurtlar Vadisi Pusu başta olmak üzere, Vatanım Sensin, Yaşamayanlar gibi pek çok televizyon dizisinde de rol alan Sevgili İpek Tenolcay ile, Profilo Kültür Merkezi‘nde yapılan oyunun bu ilk gösterisinin ardından düzenlenen galada bir araya geldik.

komedi-oyunu-tiyatro-buyur-burdan-kac
Buyur Burdan Kaç Komedi Oyunu

“Buyur Burdan Kaç” Komedi Oyununun Konusu

Cezaevinden kaçmak üzere, uzun uğraşlar veren Selim ve İsmail nihayet kazdıkları tünelden firar etmeyi başarmıştır başarmasına da, yaptıkları planlara göre, bir parka çıkmayı planlayan iki kafadar, kendilerini yalnız yaşayan iki kadının evinin salonunda bulurlar. Onların kaçtıklarını farkederek, peşlerine düşen bir polis amiri de aynı tünelden eve girer. Olaylar iyice sarpa sarar ve kahkaha tufanı başlar. Bakalım bu durumdan sıyrılabilecekler mi? Devamı bu keyiflli oyunda…

İpek Hanım’dan öğrendiğime göre, “Buyur Burdan Kaç” oyunuyla, Türkiye’nin pek çok yerine turneye gitmeyi planlıyorlar . Sayfalarından takip ettiğimüzere, şimdiye kadar Bursa, Eskişehir, Hayrobolu ve Gemlik’de de oynandı.  Sahnenin büyüsünden geri kalmamanız için tiyatrolarını üşenmeden kendi şehirlerinizde, sizlerin yanı başına kadar getirmeye çalışan, sahnelenmesinde özveri ile emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Siz de komedi tiyatrosu seviyorsanız, neşe dolu 2 saat geçirmemizi sağlayan bu naif ve sevimli komedi oyununu kaçırmayın derim.

Erkenci Kuş’da Can Yaman’ın Annesi

Not: Bu arada dünya güzeli İpek Tenolcay bu hafta yayınlanan “Erkenci Kuş” dizisine tatlı bir giriş yapıyor. Diziyi zaten çok seviyorum, bakalım Can Yaman’ın dargın olduğu annesi rolünde, senaryoya nasıl bir renk katacak, hep beraber görelim.

komedi-oyunu-tiyatro-buyur-burdan-kac

Buyur Burdan Kaç Komedi Oyunu

“Buyur Burdan Kaç” Oyuncuları Kimler? 

İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Sezer Soykök,Cemal Gönen, Zeynep Buse Kale, Büşra Münevver Öztepe

komedi-oyunu-tiyatro-buyur-burdan-kac

Buyur Burdan Kaç Komedi Oyunu

“Buyur Burdan Kaç” Oyunu’nun Yakın Gelecek Programları

  • 21 Aralık Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi/ İstanbul 
  • 22 Aralık Kadıköy Halk Eğitim Merkezi / İstanbul
  • 25 Aralık Kozzy Avm Kozyatağı Kültür Merkezi / İstanbul
  • 26 Aralık Zübeyde Hanım Kültür Merkezi / Eskişehir

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz