Çok sık seyahat eden biri olarak, daha konforlu olduğu ve daha kısa sürdüğü için uçak yolculuğunu tercih edenlerdenim. Ancak özellikle tatil veya bayram başta olmak üzere, çok yoğun olduğu dönemlerde, havaalanlarındaki güvenlik kontrol ve pasaport sıraları çoğu zaman çılgınca kalabalık olabiliyor. Saatler sürebilen o kuyrukta beklemek yerine, “Ah! Keşke bir hızlı geçiş imkanı olsa da,hemen içeri geçip, şöyle rahat koltuğumda çayımı-kahvemi içsem” diye düşünenlerdenseniz, bunun da yöntemi: “Fast Track” yani “Hızlı Geçiş” satın almak. Peki şimdi size, Sabiha Gökçen Havalimanı‘nda Hızlı geçiş (Fast Track) imkanından “ücretsiz” yararlanmanın yönteminin  cep telefonuna indireceğiniz CEBTETEB uygulaması olduğunu söylesem? Hatta havalimanındaki Workinton Ofisi’ni de ücretsiz kullanabiliyorsunuz desem?

Evet! Hazır Bayram öncesi… İşte size müjdem! Bayram tatili süresince Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan seyahat edeceklere CEPTETEB’den iki büyük sürpriz var. CEPTETEB’liler, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın Fast Track özelliğiyle hem hızlı geçişten, hem de havalimanında bulunan Workinton Ofisi’nden ücretsiz yararlanabiliyor.

CEPTETEB’in Ücretsiz Fast Track Özelliği Nerelerde Hızlı Geçiş Avantajı Sağlıyor?

QR kodunu oluşturarak, oldukça kolay bir şekilde hızlı geçişten yararlanabilen CEPTETEB’liler, Sabiha Gökçen havalimanındaki CIP geçiş noktalarını kullanarak; Terminal ana girişi, İç Hatlar Gidiş Güvenlik kontrolü, Dış Hatlar Gidiş Güvenlik ve Pasaport Kontrolü ve Dış Hatlar Geliş Pasaport kontrolü olmak üzere toplam 4 (dört) noktada hızlı geçiş yapabiliyor.

cepteteb fast track 1

Ücretsiz Fast Track için CEPTETEB’de QR Kodu Nasıl Oluşturulur?

QR kodu oluşturmak çok kolay! CEPTETEB Mobil Uygulaması’nı açıp, sağ altta yer alan “Cüzdan” menüsünü tıklayıp, açılan menüde “Fast Track-Sabiha Gökçen”  butonuna tıklamanız ve iç/dış hat uçuşuna göre QR kodunu oluşturmanız yeterli.

CEPTETEB’in Ücretsiz Fast Track Özelliğinden Ailece Faydalanabilir miyiz?

Artık bu hem pratik hem de ücretsiz hızlı geçiş sayesinde, tatil keyfine daha ilk adımdan başlayabilirsiniz. Aile boyu öncelik özelliği ile CEPTETEB’lilerin aile fertleri (2 yetişkin ve 18 yaş altı çocuklar) de hızlı geçiş hakkından yararlanabiliyormuş.

cepteteb fast track workinton 2

CEPTETEB’in Ücretsiz Fast Track imkanıyla Hızlı Geçiş Sonrası “Workinton Ofisi”ni de Ücretsiz Kullanmak Mümkün

Fast Tack özelliğiyle hızlı geçişten sonra Workinton’da kahvenizi yudumlarken uçağınızı bekleyebilirsiniz. İsterseniz açın diz üstü bilgisayarınızı, işlerinizi halledin, maillerinizi kontrol edin. Üstelik Workinton ofisini ziyaret edenleri bir de sürpriz bekliyor.

Ücretsiz Fast Track ve Workinton imkanından faydalanmak için ne yapmalıyım?

Bu arada unutmadan… CEPTETEB ile Sabiha Gökçen ayrıcalıklarından ücretsiz yararlanabilmek için, bir gün öncesine kadar CEPTETEB’li olmanız yeterli.

CEPTETEB müşterisi olmak için, başvuru linkine buradan ulaşabilirsiniz.

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz