Türkiye’nin en önemli “Uluslararası moda etkinliği” kabul edilen ve Mercedes-Benz sponsorluğunda 11. sezonunu gerçekleştirmeye hazırlanan, Türk tasarımcıların en özel koleksiyonlarını görücüye çıkardığı İstanbul Moda Haftası’na sayılı günler kaldı. Yılda 2 defa düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul‘un bu seneki Sonbahar/Kış 2018 sezonu, 27-30 Mart 2018 tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi‘nde gerçekleşecek.

Amacı Türk tasarımcıları ve moda sektörünün yetenekli isimlerini hem ülkemizde, hem de uluslararası arenada desteklemek olan, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul‘un (Kısaca MBFWI) bu sezonunda en yeni koleksiyonlarını sergileyecek marka ve tasarımcılar arasında benim de yıllar önce, “Best Model of Turkey” finalisti olduktan sonra tasarımlarını severek giydiğim değerli modacı, Sevgili Bahar Korçan da yer alıyor.

Diğer isimler ise harf sırasına göre şöyle;  Belma Özdemir, Brand Who, Cihan Nacar, Çiğdem Akın, DB Berdan, Emre Erdemoğlu, Exquise, Gökhan Yavaş, Şpek Arnas, Lug Von Siga, Mehmet Korkmaz, Mehmet Elaidi, Meltem Özbek, Mercedes-Benz presents Atelier Kikala, Mercedes-Benz presents Sudi Etuz, Mert Erkan, Miin by Kadir Kılıç, Murat Aytulum, New Gen by IMA, Nihan Peker, Niyazi Erdoğan, Özlem Erkan, Özlem Kaya, Raşit Bağzıbağlı, St. Nian, Şiyar Akboğa, Tuba Ergin, Tuana Büyükçınar / Tuvanam, Urun, Zeynep Tosun

mbfw-fashion-week-istanbul-moda-haftasi-defile-takvimi-mart-2018

MBFWI Sonbahar/Kış 2018‘in defile takvimi de belli oldu. Ben programımın yoğunluğundan ötürü, yine her zamanki gibi çok seçici davranmak durumunda kaldım ve özellikle kıramayacağım canım arkadaşım Çiğdem Akın‘ın defilesi o gün olduğu için, kendime sadece 29 Mart Perşembe gününü planladım.

Bu vesileyle, Zorlu Performans Sanatları Merkezi‘nde (Kısaca Zorlu PSM‘de) yine aynı gün yapılacak olan defileler arasından ayrıca Cihan Nacar, Niyazi Erdoğan ve Tuvana Büyükçınar‘ın sevilen markası Tuvanam‘ın defilesini de izlemeyi düşünüyorum bakalım. Zamanım olsaydı Raşit Bağzıbağlı ve Nihan Peker‘in koleksiyonunu da ilk görenlerden olmak ve sizlere de anlatmak isterdim, ama maalesef her iki gün de önceden verilmiş sözlerim var.

Defileler haricinde Elle Türkiye, Vogue Türkiye ve Harpers Bazaar gibi dergilerin after party‘leri de olacak. Katılımcı marka ve tasarımcılar kadar, diğer etkinlikler ile ilgili daha fazla bilgiye MBFWI Sonbahar/Kış 2018′e tıklayarak ulaşabilirsiniz. Defileleri canlı izlemek isterseniz, MBFWI Facebook sayfasına göz atabilirsiniz.

6 YORUM

  1. Yaa daha Az önce BFF’ime MBFW’e davetiye ayarlayıp gidelim dedim ve yazınızı gördüm. Bu bi işaret olmalı!!! Tşkler. Bilgiler süpeeeeer

  2. Yaa ne güzel moda esintileri başlıyacak desene harika bende gitmeyi çok isterdim olsun gidemesekde yine senin sayende o rüzgarı bizde eşlik edeceğiz…

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz