Artık bir Yılbaşı gecesi klasiği haline gelen Victoria’s Secret defilesi özellikle beyler için yeni yılın adeta ilk ve en göz kamaştıran hediyesi. 2018‘e sayılı saatler kala bu yılın defilesi yine heyecanla bekleniyor. Şovun başlamasıyla birlikte gözler ekrandan alınamazken beylerde bahaneler hep aynı: “Sana hediye almak için model bakıyorum hayatım”. Ah bi’ “Victor’s Secret” markası da çıkamadı ki, biz de biraz beylere hediye bakalım. 🙂 Peki CNBC-e diye bir kanal, artık olmadığına göre, acaba Victoria’s Secret defilesi bu yıl hangi kanalda ve saat kaçta ekrana gelecek? İşte size Victoria’s Secret 2018 yılbaşı defilesi ile ilgili tüm detaylar…

victorias-secret-2017-2018-defile-melekler

Victoria’s Secret Defilesi bu sene Çin’in Şanghay kentinde gerçekleşti

Dünyada çapında en çok ilgi gören şovlardan birine her yıl, istisnasız imza atan iç çamaşırı markası Victoria’s Secret defilesi bu sene ilk kez Çin’in Şanghay kentinde düzenlendi.

Bu seneki şovda kimler podyuma çıktı, kimler sahne aldı?

Milli yengemiz Adriana Lima (!), Alessandra Ambrosio,  Romee Strijd, Candice Swanepoel, Lily Aldridge ve Elsa Hosk gibi dünyaca ünlü top modellerin yanı sıra Bella Hadid, Karlie Kloss ve Stella Maxwell gibi dönemin popüler modellerinin de podyuma çıktığı şovda, bu sene Harry Styles, Miguel, Jane Zhang ve Leslie Odom Jr. da sahne aldı. Sadece çok özel davetlilerin canlı izleyebildiği defile, ABD televizyonlarında bizden 3 gün önce, yani 28 Kasım 2017’de yayınlandı. Bazı ilklerin ve sonların yaşandığı şovda, küçük bir de iş kazası oldu ve ilk kez bir manken defile esnasında düştü. Detaylar aşağıda…

victorias-secret-2017-2018-defile-alessandra-ambrosio

Victoria’s Secret defilesi bu sene yani 2018 yılbaşında hangi kanalda yayınlanacak?

2018 yılbaşı gecesine renk katmaya hazırlanan Victoria’s Secret defilesi bu sene TLC kanalında ve yine tam gece yarısı yani saat 24:00’da ekrana gelecek. Anlayacağınız, biz daha aile efradıyla, eşimizle dostumuzla öpüşüp kutlaşırken, yine bir bakacağız ki, onlar gözünü ekrandan alamıyor. Çünkü yeni yılın ilk saniyeleriyle birlikte Victoria’s Secret melekleri podyumda kanatlarını takmış salına salına boy göstermeye başlamış olacaklar bile.

victorias secret adriana lima

Victoria’s Secret şovunda Çin Esintileri

Şov Çin’de olur da, ruhunda Çin esintleri olmaz mı? Bu sene için 6 ayrı tema belirleyen tasarımcılar Nomadic Adventure, Goddesses, Winter’s Tale, Punk Angel, Millennial Nation ve Porcelain Angels adlı koleksiyonlarını sergilediler.

Gecenin Dedikodusu: Gigi Hadid ve Katy Perry’nin, Çin’den vize alamaması

Kardeşi Bella Hadid podyumdayken; söylenene göre; gecenin en çok konuşulan konuların bir tanesi de seyirciler arasında olması planlanan Gigi Hadid ve Katy Perry‘nin, Çin’den vize alamadıkları için geceye katılamaması olmuş. Gigi’nin Şubat ayında, elinde gösterdiği Buddha şeklindeki kurabiyenin yüzünde benzer ifade takınıp, taklidini yapması, bir nevi çekik gözlülere hakaret olarak kabul edildiği için vize verilmediği konuşuluyor. Aynı şekilde Katy Perry’nin de eski bir konseri esnasında giydiği kıyafetin vize almasına engel olduğu da iddialar arasında.

victorias-secret-2017-2018-defile-bella-hadid-gigi

Victoria’s Secret Defilesindeki İlkler ve Sonlar

Birbirinden ünlü modellerin geçişiyle yine göz dolduran şovdaki ilkler ve sonlar şöyleydi:

Geçtiğimiz yıl, ilk çocuğunu kucağına aldığı için şovu kaçıran Güney Afrikalı model Candice Swanepoel, formuna yeniden kavuşarak podyumlara geri döndü.

victorias-secret-2017-2018-defile-candice

2000 yılında ilk kez Victoria’s Secret meleği olan Alessandra Ambrosio’nun bu yıl son kez şovda yer aldığı iddia edildi.

Aynı şekilde 1999’da ilk defilesine çıkan Adriana Lima için de, bu şovun bir çeşit jubile olduğu konuşuldu. Ah neredeyse unutuyordum, şunu gördünüz mü?: Adana Limanının sansürsüz pozu … Yalnız bu linke tıkladığınızda siz de benim gibi şoke olmaya hazırlıklı olun! Bu kadarını ben bile beklemiyordum açıkcası 🙂

Victoria’s Secret Defilesinde İlk Kez Bir Düşme Gerçekleşti

Pırıltılı gecenin en talihsiz ismi Çinli model Ming Xi oldu. Ayağı kayarak düşen ve gülümseyerek durumu kurtarmaya çalışan modele, tüm profesyonelliğiyle yardım ederek ayağa kaldıran, hemen arkasından gelen model arkadaşı moral verdi. Ama yürüyüşünü bitirip kulise adımını attığı an gözyaşlarına boğuldu kızcağız. Bu durumda bu; büyük ihtimalle onun ilk ve son defilesi olabilir diye düşünüyorum.

victorias-secret-2017-2018-defile-manken-dustu

2 Milyon Dolarlık Çamaşır

Mouawad Mücevher işbirliğiyle tasarlanan ve elmas, safir, mavi topaz ve altın gibi 6 bin adet değerli taş kullanılan bir çamaşır… Üstelik değeri 2 milyon dolarmış. Hazırlanması tam 350 saat süren “Fantasy Bra” olarak geçen bu çamaşırı, bu sene, 9 yaşında bir çocuk annesi olan model Lais Riberio giyme şansına sahip oldu.

victorias-secret-2017-2018-defile-mucevher

Victoria’s Secret Modelleri Formlarını Nasıl Koruyor?

Görüyorsunuz ya! Aralarında bazılarının bir, hatta birden de çok çocuğu var. Bu durumda “Ama ben çocuk doğurdum” diyecek olanların artık bahanesi de kalmadı. Peki nasıl oluyor da böyle incecik vücutlara sahipler? Hiç merak etmeyin! “No pain, no gain” (Acı çekmeden başarı olmaz) kuralı onlar için de geçerli.

victorias-secret-melekleri-2017-2018-yilbasi-defile

Sürekli formlarının zirvesinde olabilmek için, sıkı diyetlerin yanında, her gün düzenli olaraki adeta bir olimpiyat sporcusu gibi yoğun bir programla antreman yapıyorlar. Hatta geçenlerde Yeni Zelanda’lı model Georgia Fowler‘ın zorlu geçen bir antremanını “Tıpkı bir melek gibi çalış” etiketi ise sosyal medyadan paylaştığını belki görenleriniz olmuştur.  Şov yaklaştıkça onlar da egzersizleri artırıyor ve diyeti daha da ciddiye alıyorlar.  Kızların çoğu genelde kardiyo yanında, pilates ve boks yapıyor ve ağırlık çalışmaktan hoşlandığını belirtiyor.

victorias-secret-2017-2018-defile-georgia-fowler

Yani hiç işimize gelmese de maalesef durum bu: Victoria’s Secret meleği bile olsan “Her istediğini yersen, her istediğini giyemezsin!

Haydi 2018 şaşırt bizi! Bu sene her istediğimizi yiyelim ama kilo almayalım, olmaz mı? 🙂

O zaman herkese iyi yıllar! 

1 Yorum

  1. Yine ışıl ışıl yine harika rengarenk göz dolduran bir defile…Mankenlerin hepside birbirinden güzel eeee birde dediğin gibi hepsi Victoria’s Secret meleği olabilir ama melek olmak için de çok çalışmak gerekiyor???? Yalnız o 2018 in insanları şaşırtmasına herkesin ihtiyacı var…İnşallah duyar sesimizi….

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz