Her yılbaşı akşamı, yeni yılın gelmesi kadar,  kimbilir bu sefer yine nasıl görkemli bir show’a imza atacaklar diye Victoria’s Secret defilesinin heyecanı da sarar dört bir yanı. Beylerin bahanesi hep bellidir: “Senin için model bakıyorum aşkım.” Kimin için model baktığını sanki bilmiyoruz! 🙂  İşte dünya çapında kazandığı büyük sempatiyle tam bir “Love Mark” olan bu marka, Victoria’s Secret meleklerinin aşk hikayelerinden ilham alarak çıkardığı yeni “Love” isimli koleksiyon lansmanını geçtiğimiz hafta, Ritz Carlton otelde keyifli bir organizasyonla gerçekleştirdi. Temiz hava, yeni açan taptaze çiçekler ve “erkek arkadaş t-shirtü”nün harmanlanması olarak tanımladıkları Love ile, floral ve meyvemsi özelliklerle feminen olduğu kadar,  aromatik notalarıyla da maskulen etkileri de bulunan bir koku ailesi ortaya çıkarılmış.

dilek-yeginsu-victorias-secret-love-koleksiyon-lansman

Heyecanı, mutluluğu ve çılgınlıkları başta olmak üzere, aşkın her halinden ilham alırken, ismini de bizzat yine  aşktan alan bu yepyeni parfüm, özellikle içeriğindeki ardıç ve kayısı çiçeği ile gün boyu tazelik hissi verecek bir yapıda.

usengec-sef-victorias-secret-melekleri-love-parfum

“Erkek arkadaş t-shirtünün benzersiz kokusu” tanımı da ilginç değil mi? Nasıl da severiz her fırsatta onlara ait bir t-shirtü veya gömleği giymeyi… Ne de olsa ondan izler taşır, o yokken bile kokusunu içine çekerek, özlem gidermek isteyenler için birebirdir.

victorias-secret-melekleri-defile-love-koleksiyon-lansman

Victoria’s Secret Love koleksiyonu koku ailesinde, parfüme ilaveten, kullandığınızda onun etki alanını daha da güçlendirip, destekleyecek şekilde aynı kokuya sahip, rollerball, vücut spreyi, losyonu, vücut kremi ve duş jeli de bulunuyor.

victorias-secret-love-koleksiyon-mat-ruj-fiyat

Yine bu koleksiyonun bir parçası olarak krem dokulu mat ruj serisine eklenen yeni renkler de olmuş. Velvet Matte adını verdikleri bu rujlardan benim favorilerim dudak rengi olan, nude renkte olan ve güzel bir kırmızı renge sahip olanı oldu. Deneme fırsatı bulduğum bu rujlar, mat olmalarına rağmen, kremsi yapıda oldukları için, dudakta kuruluk yapmamasıyla beğenimi kazandı. Üstelik isterseniz birbirine uyumlu 2 tonu alıp, dudak kenarlarını koyu, ortaları açık renk olanı uygulayarak, ombre dedikleri daha 3 boyutlu duran efekti sağlayabiliyorsunuz.

victorias-secret-defile-melekleri-love-ic-camasiri

Aynı lansman esnasında, kadife ve dantelin birlikte kullanıldığı yeni iç çamaşırı, sabahlık ve gecelik modellerini de yakından tanıma fırsatı buldum ve tüm bu yenilikler karşısında, ilk fırsatta bana bir Victoria’s Secret mağazası ziyareti yapmak şart oldu.

O zaman ne diyelim? Aynen “Victoria’s Secret” gibi, bir gün de beylere güzel koleksiyonlar hazırlayan bir “Victor’s Secret” markasının çıkması ve artık bizim de onlar için “model” bakacağımız günlerin gelmesi dileğiyle… 🙂

Aaah! Neredeyse unutuyordum? Adana Limanı’nın sansürsüz pozunu gördünüz değil mi? Hemen tıklayın da, o yazıma da bir göz atın, eminim ki siz de şok olacaksınız!:)

1 Yorum

  1. Koleksiyon yine son derece muhteşem eee olmazmı ama heleee o aşkın rengi hele o güzellikler heleee o senin eşsiz resmin yine harika bayıldımm……

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz