givenchy-kirpik-uzatma-etkili-90-derece-maskara

Fotoğraf ve video çekimleri gereği, çoğu zaman kendi makyajımı kendim yapmayı sevsem de, dönem dönem profesyonel makyaj artistlerine makyaj yaptırmam da gerekiyor. İşte o zamanlarda kendi tekniklerimi daha da geliştirebilmek adına, onları mümkün olduğunca dikkatle izlemeye ve yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Özellikle maskara sürerken, en dıştaki kirpiklere daha kolay uygulanabilsin diye, maskara fırçasını düz yerine eğimli hale getirmeye çalıştıklarına şahit olduğum ve madem böyle daha etkili, o zaman neden kimsenin aklına bunu böyle üretmek gelmiyor diye düşünmüşlüğüm çok olmuştur. İşte Givenchy’nin Makyaj Direktörü Nicolas Degennes adeta benim iç sesimi duymuş ve nihayet Noir Interdit maskarayı tasarlamış sağolsun. Nasıl mı? Benim gibi uzun kirpik sevdalılarını, büyük zahmetten kurtaran, 90 derece açılı fırçası sayesinde hem kullanım kolaylığı sağlayan, hem de maskaranın her bir kirpik dibine kadar ulaşması sonucu oluşan, kirpik uzatma etkisiyle de  fark yaratan bir maskarayla…

Givenchy Noir Interdit 90 Derece Fırçalı Maskara 

Daha uzun, daha kalın ve daha siyah’ sloganıyla lanse edilen ve fırçası ister normal, istenirse de, tek bir basit hareketle 90 derece açılı olarak kullanılabilen bu maskara, Teha Kozmetik ve Sephora tarafından, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen keyifli bir lansmanla tanıtıldığında ben de ilk kez deneyimleme fırsatı bulanlar arasındaydım.

givenchy-noir-interdit-90-derece-maskara

İçeriğinde yoğun olarak kullanılan  gelecek nesil siyah pigmentlerle çok daha koyu kirpikler vaat eden maskara, aynı zamanda  siyah gül yağıyla güçlendirilmiş vitaminle, kirpiklere hem bakım yapan, hem de kirpik kıvrımını artıran, nadir bulunan aktif bir bileşen de içeriyormuş.

Uzun kirpiklere sahip olmak için bu aralar her gece üşenmeden bakım yağları uygulayan benim gibi birinde, bu ürün tabi ki büyük heyecan uyandırdı. Hatta bu uğurda “İpek kirpik” denilen zahmetli ve çok masraflı uygulamayı bile denedim zamanında. Aman diyeyim, ne kadar illet bir şeymiş o! Başta “ceylan gözlü”ydüm, harika olmuştu. Daha akşamından alerji yaptı ve göz kapaklarım şişti, kirpikler iğne gibi batmaya başlad, alışır belki diye biraz sabretmeye çalıştım ama nerdeee? Henüz taktıralı daha 1 hafta bile olmamıştı oysa ve artık çıkarttırmak zorunda kaldığımda bunun için de ayrıca ödeme yaptım. Üstelik sökülürken kendi kirpiklerime de zarar verip, eskiden olduğundan da kısa ve cılız hale getirdi. Anlayacağınız Midyat’a pirince giderken, evdeki bulgurdan da oldum. 🙂

Tam da bundan sonra elimdekinin kıymetini bilip, ona gözüm gibi bakarak, sık sık bakımlar yapıp, kaliteli ürünler kullanarak devam etme kararı aldığım anda, karşıma Givenchy Noir Interdit maskaranın çıkması iyi bir işaret olmalı. Merak edenleriniz için ürün sadece Sephoralarda satışta ve fiyatı: 137 TL.

givenchy-maskara-usengec-sef-90-derece-firca-makyaj

Bu arada unutmadan… Lansman günü çekilen ve yerde uzanır gibi göründüğüm sağ üstteki fotoğrafa kafanızı sola yatırıp, 90 derece açıyla baktığınızda nelerin değişeceğine şahit olacaksınız. 🙂

Givenchy Gentleman Yeni Erkek Parfümü

Günün bir diğer sürprizi de Givenchy’nin beyler için yeniden tasarladığı parfümü “Gentleman”la tanışmamız oldu. İlk olarak 1975’de lanse edilen Gentleman’dan esinlenerek, 2017’de modern zamanın Gentleman erkeğini yeniden yorumlayan yepyeni bir koku yaratmışlar.

givenchy-gentleman-erkek-parfum

“Cömert ve zarifçe yaşayan, kesinlikle başkalarına karşı açık olan yeni bir Gentleman erkeği… Üstelik kendine güvenen, çekici, duyarlı, klişeleri önemsemeyen, özgür ve cesur bir ruha sahip.” diye tanımladıkları bu yeni erkeğin parfümü, 1975’deki ilk versiyonuna atıfta bulunan paçuli ve deri notası sayesinde yine maskülen bir karaktere sahip. Aynı zamanda odunsu-çiçeksi-fougere koku ailesinin bir üyesi olan bu yeni koku benim çok hoşuma gitti.İlk olarak Sephora’da satışa sunulan bu parfüme, özellikle beyler için hediye arayışı içerisinde olanlarınız, muhakkak şans verip, bir denesinler derim.

Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz, bakımlı, güzel ve mis kokulu günler dilerim.

2 YORUM

  1. Bayanların en çok hoşuna gidecek bir haber buuu evettt senin storylerdee görmüş ve bende çok beğenmiştim. Ürün harikalar yaratıyor belli ama senin o güzel resimlerle daha daaa güzel….

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz