Güneş gözlüğü denilince bende akan sular durur. Hani normalde kıyafet alışverişi yapmayı sevmediğimi biliyorsunuz ya hani? (ki onun da sebebi fiziğime uygun elbiseler bulamamam tabi ki) İşte konu güneş gözlüğü olduğunda, durum tam tersi… Hatta şu anda ciddi bir koleksiyonum var diyebilirim. Seçim yapmak ve karar vermek için denemesi çok keyifli olduğuna göre, tasarımcılar yaratıcılıkta sınır tanımadıkça bende de bu sevda öyle kolay kolay bitmez gibi görünüyor:)safilo optik carrera jared usengec sef

Sevgili Jared Leto son filminde bol bol Carrera gözlük kullanır da ben durur muyum? Bakar mısınız gözlük denerken nasıl da mutluysam, yüzümde güller açıyor:)

Geçtiğimiz hafta, gözlük denilince akla ilk gelen Dior, Carrera, Fendi, Givenchy gibi dünyanın en iyi markalarını çatısı altında barındıran Safilo Grup’un, uluslarararası CEO’su Luisa Delgado ve Türkiye CEO’su Çiler Yıldız’ın, lansman ve tanışma daveti için Venedik Sarayında düzenlenen bir kahvaltıya katıldım.

fendi gunes gozlugu modelleri

İşte Instagram Stories’de bu renkli davetten yaptığım canlı yayınların videosu:

Lansman esnasında şuna bizzat tanık oldum ki, bu dünya devi moda evlerinin öncelikli üretici ve dağıtıcısı olan ve kuruluşu taa 1878 yılına dayanan İtalya merkezli Safilo Group, Türkiye’deki varlığını çok özel koleksiyonlar eşliğinde güçlendirmeyi başarmış.

marc jacobs gunes gozlugu
Dior, Carrera, Fendi, Givenchy yanında, Céline, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Hugo Boss, Max Mara, Tommy Hilfiger, Max&Co. gibi dünyaca ünlü markaları çatısı altında barındıran Safilo; ayrıca Carrera, Polaroid, Smith, Oxydo ve kendi adını taşıyan Safilo gözlük markalarının da sahibi. Türk pazarına direkt giriş yapma kararı almalarına çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. 🙂

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz