Sıkı takipçilerimin de takdir edeceği üzere, en iyi mekanları sizler için bizzat gidip, yerinde deneyimleyerek, en objektif izlenimlerimle ilk kez ben yazmak ve sosyal medya hesaplarımdan paylaşımlar yapmak için, çok özen gösteriyorum. Biliyorsunuz, artık gelenekselleşen bu yazı dizilerimden birisini daha hazırlamak üzere, henüz bir kaç hafta önce Bodrum’daydım yine. Ben oradayken, dünyaca ünlü restoran ve beach zinciri Nikki Beach Bodrum, Türkiye’de kapılarını ilk kez açmak üzere, son hazırlıklarını yapıyordu ve işte 8 Temmuz’da gerçekleşecek o büyük gün geldi.

nikki-beach-bodrum-acildi

Dünyada ilk orijinal “lüks beach club” konseptini yaratarak; Miami Beach, Florida, Saint Tropez, Marbella, Marrakech, Ibiza, Porto Heli, Bali, Monte Carlo, Monaco ve Dubai gibi seçkin lokasyonlarda hizmet veren Nikki Beach Worldwide; özellikle bembeyaz dekoru ve çılgın partileri ile dünyaca meşhur bir kutlama ve eğlence mekanı olarak ülkemizdeki eğlence sektörünü yepyeni bir seviyeye taşımayı amaçlıyor.

nikki-beach-bodrum-party-eglence-deniz

nikki-beach-bodrum-party-eglence-deniz

Şu anda herkes bayram tatili için güneydeyken, ben İstanbul’un sakin ve dingin halinin tadını çıkarmayı istediğim için, özel davetlisi olmama rağmen, açılışta bu kez orada olamayacağım.

nikki-beach-bodrum-party-eglence-deniznikki-beach-bodrum-party-eglence

Ama Bayram tatili sonrası, o aşırı kalabalık güruh, evine döndüğü anda, çok sevdiğim Bodrum’a tekrar kavuştuğumda, ilk fırsatta gidilecekler listemin başlarında yer alan, Nikki Beach’i görüp, yine size izlenimlerimi anlatacağım.

nikki-beach-bodrum-party-eglence-sushi

İddialı menüsü, White Party, Amazing Sundays gibi ses getiren temalı partileri, in-house saksafon, perküsyon ve dansçıları ile ün salan, o imzalı eğlence anlayışını Bodrum’da da sürdürmeye gelen Nikki Beach’e yapacağım ziyareti, bu görkemli sushi gemileri ve deniz mahsüllü antreleri de düşündükçe, iple çektiğimi söylemeliyim:)

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz