Dreamworks’ün tüm dünyada gişe rekorları kıran Madagascar filmini bilmeyeniniz yoktur herhalde. İşte o animasyondan ilham alınarak hazırlanan ve bugüne kadar bir çok Avrupa ülkesinde sahnelenerek, milyonlarca kişiyi büyüleyen Madagascar Live Show, 2015 dünya turnesine  Türkiye’den başlar da ben gitmez miyim? 🙂

Madagascar filminin birbirinden şeker karakterleri, Arslan Alex, Zebra Marty, Zürafa Melma ve Su aygırı Gloria’nın New York Hayvanat Bahçesi’nden, Kral Julien’in çılgın Madagascar dünyasına uzanan kaçış serüvenlerini konu alan müzikal havasındaki bu komik şov, ister çocuğunuz, ister yeğeniniz, kardeşiniz vs. için ya da hiiiç yanınıza çocuğa gerek yok, kendinize keyifli bir zaman hediye etmek amacıyla, tamamen içinizdeki çocuğu eğlendirmek için gidilecek kalitede güzel bir gösteri olmuş.

madagascar-live-show-istanbul-cocuk-gosteri
Hatta size şöyle diyeyim, tam yanımızdaki koltuklarda 60 üstü yaşlarda tatlı mı tatlı bir çift vardı. Hayır hayır, yanlarında torunları filan yoktu. Yaş farkı gözetmeksizin, tüm salon hep beraber ağzımız kulaklarımızda izlediğimiz showda, en büyük keyif alanlardan biri de Çağla Şikel ve minik oğullarıydı:)

madagascar-cagla-sikel-usengec-sef

Madagascar’ın haylaz karakterlerinin serüvenini eğlenceli hikaye anlatımı, dans ve müzikle birleştiren bu show bence ailece keyifli vakit geçirmek isteyenler için de birlikte “kaliteli zaman” kavramının tam karşılığı olabilir:)
madagascar-live-show-istanbul-cocuk-gosteri

madagascar-live-show-istanbul-cocuk-gosteri

Gerçekçi sahne kurulumları, kostümler ve müzikle sımsıcak bir arkadaşlık hikayesi anlatan gösteri, izleyenleri Central Park Hayvanat Bahçesi’nden Madagascar’ın sahillerine taşıyor.

madagascar-live-show-istanbul-cocuk-gosteri

En ama ennn çok da zürafanın saflığına, o masum bakışlı gözleriyle, ok gibi kirpiklerine ve penguenlerin şapşik hallerine bayıldım… O kadar şirin yapmışlar ki:)

En yakın zamanda bu fırsatı değerlendirmek isteyenler için Madagascar Canlı Showu’nun bildiğim kadarıyla bu akşam ve yarın akşam (18 ve 19 Nisan) Volkswagen Arena’da birer gösterileri daha var.

madagascar-live-show-finansbank-sponsor

madagascar-live-show-istanbul-cocuk-gosteri
En sonundaki çılgın danslara, herkes gibi ayağa kalkıp eşlik etmek isteyeceğiniz bu eğlenceli gösteriyi, eğer hala Biletix’den bilet bulabiliyorsanız, bence kaçırmayın! 🙂

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz