Alışverişi, ama özellikle de “online alışverişi” sevenlere güzel bir haberim var bugün. Oturduğunuz yerden, bir tıkla istediğiniz ürünü satın alarak, adresinize göndertmenin rahatlığına bir kere varmışssanız artık, siz de benim gibi arama bulma ve taşıma dertleriyle uğraşmadan yapılan konforlu alışverişin tutkunu haline gelmişsinizdir sanırım.

Teknolojik cihazlardan, hotel rezervasyonuna, kıyafetten, kozmetiğe, mutfak alışverişinden, ev aksesuarına kadar, istediğim her şeyi, hiç kendimi yormadan, internetten sipariş verebiliyorsam ve kapıma kadar teslim ediliyorsa, daha ne diye trafik çilesi çekip, dükkan dükkan gezmekle, aramakla, denemekle, merak ettiklerimi soracak bilgili birini bulmakla ve hatta aldığım ürünleri, evime, ofisime kendim taşımakla uğraşayım ki, değil mi ama?

bonusbay-online-alısveris-bonus

Bir şeye ihtiyacım olduğunda, güvendiğim online mağazalar arasında bir kaç dakika dolaşıp, tüm detaylarını inceleyip, görsellerine göz atarak, hatta istersem, diğer kullanıcıların yorumlarına kadar okuyup, içime en çok sinen yerden, beğendiğim ürünü hemen satın alınca, işim çabucak ve zahmetsizce bitiyor:)Eğer siz de benim gibi internetten alışverişi gerçekten seven ve her fırsatta genelde bu yöntemi kullananlardansanız, alışverişlerinizi “Bonusbay” üzerinden giderek, yüzlerce anlaşmalı seçkin online mağazadan yaparken, bir de bu alışverişlerinizden nakit olarak para iadesi alabileceğinizi biliyor muydunuz?

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Türkiye’de de hizmete girdiğini öğrendiğim BonusBay sayesinde, en çok alışveriş yaptığım yüzlerce online mağazada, bu alışverişlerimden belli yüzdelerde nakit para iadesi kazanabileceğimi öğrenince, hemen ücretsizce üye oldum ve siteyi incelemeye başladım. Beymen, Morhipo, Hepsi Burada, GittiGidiyor, Mac, Booking.com, Applestore, Teknosa, Tchibo, Biletix, Joker, D&R gibi sıklıkla kullandığım alışveriş sitelerini Bonusbay’de görünce gözlerim parladı:)

İsterseniz, ilk alışveriş deneyimimi sizlerle de paylaşayım ki, bu avantajlı işlemin ne kadar kolayca yapıldığını kısaca göstermiş olayım.

Bonusbay.com‘a girdiğinizde ilk olarak ülke seçimi yaptırtıyor. Bu sayede Türkiye’de hizmet veren ve Bonusbay’le çalışan yüzlerce online mağazanın listesini ve tekliflerini görme imkanınız oluyor.

bonusbay-beymen-hepsiburada-lidyana-morhipo
Bu tekliflerden faydalanmaya başlamak için, öncelikle siteye üye olmanız gerekiyor. Ücretsiz ve hızlıca yapılabilen bu işlemden sonra, dilediğiniz online mağazaları inceleyip, kendine özel tekliflerini görebiliyorsunuz.

bonusbay-beymen-hepsiburada-lidyana-morhipo
>
Ben ilk alışverişimde kendime GittiGidiyor.com’dan kozmetik bir ürün seçtim ve bu ürün kategorisine 3 aydan az bir süre içerisinde, %3,33 oranında para iadesi yapılacağını gördüm.

bonusbay-beymen-hepsiburada-lidyana-morhipo

Buradan GittiGidiyor.com platformuna geçip, siparişimi verdim ve alışverişimi her zamanki şekilde tamamladım.
bonusbay-beymen-hepsiburada-lidyana-morhipo

Alışverişten sonra Bonusbay tarafından gelen e-postaya bakıp da, hesabıma tekrar giriş yaptığımda, ödediğim ücretin, belirtilen yüzdesi oranında iade kazandığımı gördüm.
bonusbay-beymen-hepsiburada-lidyana-morhipo

Bu ve bunun gibi, günlük hayatımda ihtiyacım olan şeylerin alışverişini Bonusbay üzerinden giderek yapmaya devam ettiğim takdirde, hesabımda biriken bonuslar, teklifte belirtilen süreler sonunda, direkt olarak verdiğim banka hesabıma yatırılıyor. Bana da bu karlı alışverişlerin keyfini çıkarmak kalıyor.

bonusbay-estee-lauder-gozalti-kapatici
Hadi siz de benim gibi, bu avantajlı online alışveriş sistemiyle bol bol bonus biriktirmeye, Bonusbay‘le hemen başlayın ! 🙂

Bu bir boomads advertorial içeriğidir.

1 Yorum

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz