Verona’nın iki soylu ailesi olan, Montegue ve Capuleti’lerin birbirlerine karşı besledikleri büyük nefret, her iki ailenin çocuklarının ilk görüşte başlayan ve kaderlerini belirleyecek olan aşkına engel olamaz. Bir anda alevlenen aşk ateşi, iki genci sarar ve Juliet’in balkonunda ebedi aşk için yemin ederler. Ailelerin buna kesinlikle karşı çıkmaları ve tüm engellemeleriyle, çılgın aşıklar, umutsuzluğa kapılırlar. Gençlerin trajik şekilde hayatlarına son vermeleriyle, aşkları sonsuzluğa ulaşırken, düşman aileler de vicdan azabıyla yıkılırlar.

Gelmiş geçmiş en önemli başyapıtlardan biri olan Shakespeare’nin ölümsüz eseri “Romeo ve Juliet”, bu yürek burkan, unutulmaz aşk hikayesinin yeniden yorumuyla İtalya’da gösterime girince, 8 ay gibi kısa bir sürede 400 bin kişi tarafından ayakta alkışlanmış.
romeo-juliet-zorlu-center-psm-gösteri


romeo-juliet-zorlu-center-psm-gösteri

İtalya’da sahnelenen en yüksek bütçeli ve en görkemli yapım olan “Romeo e Guilietta” (Romeo ve Juliet), tam 13 tır dolusu dekor, kostüm ve teknik donanımla yola çıkmış. 🙂
romeo-ve-juliet-zorlu-center-psm-gösteri

Shakespeare’in 420 yıl önceki hayali “Romeo e Giulietta”, müziği, sözleri ve oyuncularıyla “güzelliğe ve farklılığa adanmış bir ilahi” gibi seyircileri büyülemek için dev bir prodüksiyonla ve bugünün hayal gücüyle şimdi de İstanbul’da sahne almaya gelmiş.

Cesur bir prodüktör, çılgın bir yönetmen ve 45 eşsiz oyuncu, dansçı ve akrobat hayal edin… Üstüne üstlük 23 farklı sahne değişimi gerçekleşen, 3 boyutlu dijital bir sahnede…
romeo-e-giulietta-zorlu-center-psm-gösteri
270’den fazla kostümün kullanıldığı ve 40 teknisyenin görev aldığı oyun, üstün teknolojik alt yapısıyla inanılmaz bir deneyim sunuyor.

romeo-e-giulietta-zorlu-center-psm-gösteri

caffe-nero-kahve-barista-espresso-capuccinoromeo-ve-julyet-zorlu-center-psm-gösteri

Salondaki tüm seyircilerin nefeslerini tutarak izlediği show, Türkçe alt yazılı olarak İtalyanca yapılıyor.

romeo-e-giulietta-zorlu-center-usengec-sef

Arzu ederseniz, siz de bu unutulmaz klasiği, kendine hayran bırakan bu eşsiz yorumuyla, 1 Mart’a kadar Zorlu Center PSM’de izleyebilirsiniz.

Biletler: Biletix

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz