Senenin 2015 olmasına neredeyse 2 güncük kala size, geçtiğimiz hafta Sheraton İstanbul Maslak Hotel’e davet edildiğim Cafe 333’ün yeni Açık Büfe öğle yemeği tadımından bahsetmek isterim.

sheraton-hotel-acik-bufe-ogle-yemegi

Benim İTÜ’deki üniversite yıllarımda (ki sene 1900’lü yılların başıydı hihihi) bu kadar çılgınca değildi ama artık Maslak, uzun uzun gökdelenlerin iç-içe, dip-dibe sıralandığı, binlerce şirket üssünün yer aldığı inanılmaz bir plazalar merkezi haline geldi biliyorsunuz. Hal böyle olunca da, bu şirketlerde çalışanların, öğle yemekleri için, zevkine ve bütçesine hitap edecek lezzetli, sağlıklı ve uygun fiyatlı yemek alternatifi arayışları da, doğal olarak çok fazla…

5 yıldızlı Sheraton Maslak Hotel girişinde, hemen sağda yer alan “Cafe 333” de, işte bu önemli ihtiyaca cevap vermek adına güzel bir adım atmış ve hafta içi Açık Büfe öğle yemeği servisi başlatmış.

sheraton-maslak-cafe-333-acik-bufe

Üstüne üstlük, 5 yıldız otel kalitesinde, pek çok ana yemek, meze ve tatlı alternatiflerinden oluşan böyle bir açık büfe öğle yemeğini de 28 TL’ye sunma kararı almış.
Eh artık Maslak bölgesinde çalışıp da, “bu öğlen nerede, ne yesem?” derdi olanlara benden söylemesi:)

sheraton-hotel-acik-bufe-ogle-yemegi

Ben o gün özellikle mezeleri çok beğendim. “Oh hafif ve az yiyorum, ne de güzel ediyorum, valla kendimi tebrik etsem yeridir” diye içimden düşünürken, yoluma bir anda gıcır gıcır parıldayan o tatlı büfesi çıkmaz mı?
sheraton maslak ogle yemegi tatlilar

Neyse ki yine tuttum kendimi… Şerbetli tatlıları tamamen tatmak amacıyla mini minnacıcık bi’ denedim ama itiraf etmeliyim ki şu güneş ışığı vurmuş Karamel sosuyla insanın aklını başından alan Trileçe’yi belki silmiş süpürmüş olabilim:)

by-trilece-tatlisi-karamel

By Trileçe markasının tam olması gereken tat ve kıvamda hazırladığı ve pek çok cafe, restaurant ve hotel’e tedarik ettiği bu sütlü tatlıya biz ailece, tek kelimeyle bayılıyoruz 🙂

Siz de henüz denemediyseniz, kesinlikle şans vermelisiniz derim. Kendiniz de misafirlerinize, sevdiklerinize yapmak istersiniz diye, adım adım resimli Trileçe tarifini çoktaaaan hazırlayıp, sizler için şurada anlatmıştım hatırlarsanız… Yalnız insanın oturup bir tepsi yiyesi geliyor, sonra demedi demeyin! 🙂 Maşallah kime denettiysem, istisnasız herkes bayıldı lezzetine:) Açık büfe yemeklerden başlayıp, Trileçe’ye nasıl geldim ve kilitlendim ya, kendime pes ediyorum, o ayrı 🙂

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz