Zorlu Center içindeki Performans Sanatları Merkezi’nin (PSM), Broadway ve West End müzikalleri gibi dünyaca ünlü gösteri gruplarının ve en iyi sanatçıların performanslarına ev sahipliği yapacağı konusunda oldukça iddialı olduğunu biliyordum ama açıkçası bu kadarını da beklemiyormuşum. Hangi gösteriyi izlemeye gitsem, etkileyici atmosferi ve inanılmaz akustiği karşısında tekrar tekrar büyülendiğim Ana Tiyatro’sunda, şimdi de sahnedeki 20. yılı onuruna düzenlenen özel turnesinin ilk durağı olarak, 8 – 26 Ekim tarihleri arasında sahnelenmek üzere, “Güzel ve Çirkin Müzikali” ya da orijinal adıyla “Beauty and the Beast” ilk kez İstanbul’a getirilir de, sizce ben bunu kaçırır mıyım? Hiç sanmam! 🙂
zorlu-center-psm-beauty-and-the-beast-muzikali

“Neden?” derseniz, bir kere hikaye tam bir klasik… Düşmanları tarafından tuzağa düşürülerek, bir büyü ile lanetlenen genç Prens Beast ile taşrada yaşayan ve güzelliği dillere destan Belle’in aşk hikayesi… Beast’in bu büyüden kurtulup, yeniden Prens olabilmesi için, kalbini aşka açmayı ve sevmeyi öğrenebilmesi gerekiyor. Bize de Broadway’e uyarlanan ilk ve en başarılı Disney filmi olarak tarihe geçen bu büyük aşka; göz alıcı kostümler, olağanüstü dekorlar ve unutulmayacak sahne performanslarını izleyerek şahitlik etmek kalıyor.

zorlu-center-psm-beauty-and-the-beast-muzikali

Yönetmenliğini Rob Roth ve koreografisini Matt West’in üstlendiği “Güzel ve Çirkin”in, senaryosunu ise “Aslan Kral”, “Alice Harikalar Diyarında” ve “Malefiz” filmlerinin de senaristi olan Linda Woolverton kaleme almış.

Bu klasik aşk hikayesini, eşsiz karakterler, muhteşem bir set ve görkemli kostümlerle tamamlayarak bir turne ile sahneye koyabilmek için, başta yönetmen, koreograf, kostüm, makyaj ve müzik olmak üzere, orijinal yaratıcı ekibi yeniden bir araya getirilirken, özel terzileri, kostüm ve makyaj danışmanları da dahil olmak üzere oldukça kalabalık bir kadro görev almış.
zorlu-center-psm-guzel-ve-cirkin-muzikali
“Güzel ve Çirkin Müzikali”, dile kolay tam 13 yıl boyunca sahnelenerek, Broadway’in en uzun soluklu ve en çok hasılat yapan gösterileri arasına girmiş. Bi’ düşünün… Bugüne kadar 8 farklı dile çevrilerek, 22 farklı ülkede, 28.000’den fazla sahnelenerek, 35 milyonun üzerinde izleyiciye ulaşmış…

zorlu-center-psm-guzel-ve-cirkin-muzikali-bilet
Disney ve Broadway’in en iyi müzikal dalında hem Tony, hem Olivier Ödüllerini kazanmış böyle bir müzikalin izleyicilerine katılarak, “Beauty and the Beast” ekibini ayakta alkışlayacaklar arasında yer almak, eminim ki benim için de unutulmaz bir deneyim olacak.

Tarih: 8-26 Ekim 2014

Mekan: Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi (PSM) – Ana Tiyatro

Adres: Zorlu Center, Zincirlikuyu

Gösteri Saatleri:

Hafta içi Günler: Saat 21:00

Cumartesi Günleri: Saat 15:30 ve Saat 20:30

Pazar Günleri: Saat 14:30 ve Saat 19:30

Bilet Fiyatları:

Hafta içi: 67TL, 125TL, 172TL, 209TL, 255TL

Hafta sonu: 59TL, 112TL, 155TL, 188TL, 230TL

Öğrenci Biletleri: 20 TL (Belirli etkinlikler için geçerlidir)

Bilet satın almak için tıklayın.


usengecsef.com
www.facebook.com/usengecsef
www.twitter.com/usengecsef
www.instagram.com/usengecsef

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz