Son dönemde katıldığım etkinliklerden birisi de sevgili arkadaşım Serap’ın, artık doğmasına sayılı günler kalan kızı Tanem için organize ettiği “Baby Shower Party”siydi.

Galata Kulesi yakınındaki Nar Galata Hotel’de gerçekleşen davette, “romantizm ve vintage” tarzla artık iyice bütünleşen Serap’ın, kıyafet kodu olarak “Shabby Chic”” konseptini ve renk olarak, pudra, mint yeşili ve krem tonlarını seçmesi tabi ki beni şaşırtmadı.

baby-shower-party-nasil-yapilir

Karnı burnunda haliyle, gülen yüzü ve ışıl ışıl parlayan gözleriyle her konuğunu tek tek kapıda karşılayan ve her biriyle gün boyunca ilgilenip, sayısız resim çektiren güzel anne adayımız, yine tüm detaylarıyla düşünülmüş ve dört dörtlük planlanmış bir davetle, tüm konuklarına harika bir ev sahipliği sergiledi o gün…

baby-shower-partisi
Cupcake’ler, Kurabiyeler, Pembe Limonatalar, Çikolatalar, Badem şekerleri  etrafında güller, danteller, kuş kafesleri ile dekore edilmiş parti masası insanın baktıkça içini açan şirinlikteydi.

Özel “anı kartı” bölümü sayesinde ise, arzu eden herkes, Tanem için gönlünce kartlar tasarladı.

baby-shower-partisi
İkramların birbirinden lezzetli ve bol olduğu, yaratıcı ve heyecanlı yarışmalarla iyice renklenen partide, saatlerin nasıl geçtiğini anlayamadık.

cupcake

Masallardan fırlamış bir ambiyansta, minik prensesin gelişini kutlarken, yeni blogger arkadaşlarla tanışmak ve sevdiğim kızlarla bir araya gelmek gerçekten çok iyi geldi.

blogger
Sağlıkla gelmesini ve mutlulukla büyümesini dilediğim bebeğine kavuşmasına çok az bir zaman kala, bizler onu azcıcık şımartmaya çalışırken, Serapçım yine rahat durmayıp, birbirinden zevkli seçimleriyle tüm misafirlerini hediyelerle donattı. İlaveten yapılan çekilişte bu güzel Naramaxx bordo ceket de beni seçti.

Güzel hatıralarla dolu bu davetle ilgili diğer fotoğraflara, arzu ederseniz, #seraptanbabyshower ve #tanemiscoming hashtagleriyle instagramdan ulaşabilirsiniz.

Canım arkadaşım Serap Tan‘a ve “Tanem Geliyor” davetini gerçekleştirirken kendisiyle iş birliği içinde bulunan tüm markalara çok teşekkürler:)
@narhotels
@cocuklara_mucizeler
@pinklemonadeevent
@anthonyandgloria
@sugarcaketime
@cookiegift
@bykiwibakery
@babycornertr
@kliksa
@pancokids
@kraftbaby
@kozmoklinik
@molfixturkiye
@molpedturkiye
@sallyhansentr
@batisteturkiye
@burtsbeesturkiye
@muradturkiye
@blissturkiye
@bingoturkiye
#belizkozmetik
#elancyl #krolane
#aptamil #milupa #lactamil
@modagram
@gulsharosewater
@naramaxx
@artebellaartcraft
#kissbroadway  #denman
@biopointturkiye
@misshaturkiye

usengecsef.com
www.facebook.com/usengecsef
www.twitter.com/usengecsef
www.instagram.com/usengecsef
www.youtube.com/usengecsef

2 YORUM

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz