Bu sene yeni yıla, 4 yaşındaki oğulları ile Amsterdam’da yaşayan ve çok yakında, minik bir kız bebek bekleyen, en yakın arkadaşlarımızın evinde sakin sakin girmek istedik. Malumunuz oralarda dükkanlar hep erkenden kapanır, öncesinde yetişip mezeler, tatlılar filan aldık geldik evimize. Umut dolu, neşeli, keyifli bir akşam geçiriyoruz. Vatanımızdan 2 saat geride olduğumuz için, orada saat henüz 22:00 iken, bizim minik, çok geç saate kadar ayakta kalmasın diye, Türkiye’nin yeni yıla girdiği saate göre hediyelerini verdik ve yatırmak istedik ama ne mümkün! Dışarıda hiç duraksama olmadan, bütün gece havai fişekler patlatıldığı için ödü koptu yavrucağın!  Sakinleşmesi için her birimiz, dönüşümlü olarak, tek tek odasına gidip, yanı başında ona masallar okuduk. Bir yandan da, fırsat buldukça Türkiye’deki tüm arkadaş ve dostlarımızı arayıp yeni yıllarını kutluyoruz ve “2017 şimdilik nasıl, tavsiye eder misiniz, biz de girelim mi?” tarzı naif espriler yapıyoruz.

Güzel dileklerle dolup taşan bir gecenin sonuna doğru, Hollanda saatine göre, daha yılbaşına girilmesine yarım saat varken, bir anda Ortaköy’deki olayı öğrendik ve o andan itibaren yıkıldık.

Olanlar bununla da kalmadı ki… Ah ah! Diyeceğim odur ki, arkana bakmadan git! Güle güle 2016! Haydi canım selametle… Ve her ne kadar hiç umduğumuz gibi başlamasa da, yeni yıl, eski yılın kötü huylarını almamış olsun, ne olur! Herkes için 2017’nin geri kalanının sağlıklı, mutlu, huzurlu ve iyi bir yıl olmasını dilerim.

Yeni yıl yeni umutlar demek… Yeni bir yıla girerken, sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilere hediyeler alarak onları mutlu etmek demek… Ben de bu düşünceyle, Aralık ayında Instagram hesabım @usengecsef’in değerli takipçilerine, bir yılbaşı klasiği olarak, “hiç bir sponsordan destek almadan”, tamamen kendi gönlümden kopan, birbirinden güzel hediyeler hazırladım.

İlk olarak kablosuz çalışması ve sadece 200 gr olmasının sağladığı taşıma avantajı ve suya dayanıklı yapısı ile, harika bir üst düzey bluetooth hoparlörü olan, “Philips” marka bu “Shoqbox Mini” Speaker’ı sadece 2 gün içerisinde yapılan katılımlar sonucunda, 1 şanslı takipçime hediye ettim.

usengec-sef-yeni-yil-hediye-cekilis-philips-wireless-speaker
Sonrasında ise “Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır” sözünden referansla, bu sefer tam 3 kişiye; güzelliğine güzellik katacak, Avene, Elancyl, Body Shop, Klorane, Babe ve Schwarzkopf gibi dünya markalarından ürünler içeren, bakım setleri hediye ettim ve bu hediyelerim de güzel ülkemizin 3 farklı şehrine gitti.

usengec-sef-yeni-yil-hediye-cekilis-elancyl-avene-bodyshop

Ardından baktım ki, benim hanımlar kadar, beylerden de çok fazla takipçim var ve onların da her zaman bakımlı olmaya hakkı var. O zaman Braun’dan Sakal Traşı ve Şekillendirme Makinesi/ Braun Beard Trimmer BT509 hediye edeyim dedim. Kendi Stilini yaratabilmesi için 25 tam uzunluk ayarına kadar hassas kadrana sahip olması ve kolay temizlenebilmesi için musluk suyunda tamamen yıkanabilme özelliği bulunan bu cihazın çekilişine, “tabi ki, beyler kadar, hanımlar da katılarak, kazandığı bu hediyeyi, eşine, babasına, oğluna, kardeşine vs. istediği bir kişiye, gönüllerince armağan edebilirler” şeklinde paylaşım yaptıktan sonra, sadece 2 gün içerisinde 5500’e yakın katılım oldu. InstaStories’den canlı yaptığım çekiliş sonucunda annesiyle birlikte resimdeki dünya tatlısının,  biricik babasına yılbaşı hediyesi olmak üzere, bu süper kullanışlı makineyi de Şanlıurfa’ya gönderdiğime çok memnun oldum.

usengec-sef-yeni-yil-hediye-cekilis-braun-beard-trimmer
Ve assolisti tabi ki en sona sakladım. Yılbaşına çok az bir zaman kala, “Üşengeç Şef’ten yılın en tatlı hediyesi geliyor. Hazır mıyıııız?” diye müjdeyi verdim: “Tchibo Cafissimo Tuttocaffe” geliyor… Üstelik kıpkırmızı!

usengec-sef-yeni-yil-hediye-cekilis-tchibo-cafissimo-tuttocaffe

Kademeli basınç sistemiyle, tek tuşla espresso, caffè crema, filtre kahve ve hatta çay bile hazırlayan bu harika “kapsüllü kahve makinesi”ni kazanmak ve ve mükemmel kahve keyfinin tadını, kendi evinizde doyasıya çıkarmak için tek yapmanız gereken “beni instagramda takip etmeniz ve sadece 1 arkadaşınızı etiketlemeniz” dedim.  Öyle bir ilgi oldu ki, duymayan kalmadı ve adeta yer yerinden oynadı! 🙂 Sadece 3,5 gün içerisinde, tam tamına 21.481 adet geçerli katılımın olduğu bu süper sevimli muhteşem makine, nihayetinde Ödemiş/İzmir’den şanslı bir takipçime yar oldu.

Peki şimdi yeni yıla girdik diye hediyeler bitti mi? Yoo! Kim demiş? Sürprizlerim her zaman devam edecek. Takipte kalın, mutlu, huzurlu ve sağlıklı kalın! 🙂

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz