Stil ve yaşam konusunda yayın yapan en iyi aylık dergilerden biri olan BeStyle Magazine’in bu sene 3.sü düzenlenen “BeStylish Party”sine katılmak üzere 27-29 Mayıs tarihleri arasında  Alaçatı Alkoçlar Exclusive’deydim. Sosyal medya etkileşimi en yüksek isimlerden biri olarak özel davetlisi olduğum bu etkinlikte; moda, iş ve cemiyet hayatından önemli simalar kadar, sevilen dizi oyuncularının da aralarında olduğu bir ekiple birlikte çok eğlenceli ve dolu dolu bir 3 gün geçirdik. Neler mi yaptık? İşte detaylar…bestyle-magazine-usengec-sef-dilek-yeginsu-bestylish

Derginin sahiplerinden olan arkadaşım Eser Küçükerol’la ve Güzellik Editörü Esra Özübek’le birlikte bu “hafta sonu kaçamağı” konsepti taşıyan davetin programını konuşurken, etkinlik için, geçtiğimiz sene yeni açıldığında ilk konaklayanlardan birisi olarak, severek kaleme aldığım Alaçatı Alkoçlar Exclusive’in seçilmesi hoş bir tesadüf oldu. Önceki BeStylish partylerinden referansla, bu senekinin de oldukça iddialı olacağına emindim bu yüzden. “Kanal 35’de canlı yayın konuğu olduğum programdan sonra, İzmir’den Alaçatı’ya doğru yola çıktık. Otele vardığımızda, yatağın üstü dahil, odamızın her bir köşesi etkinlik sponsoru olan değerli markaların hediyeleriyle donatılmış haldeydi.

bestyle-magazine-usengec-sef-dilek-yeginsu-bestylish

Hepimizin havuz başında bir araya geleceği “Hoş geldin” buluşmasından sonra plaj keyfine bir an önce başlamak üzere, Alkoçların deniz kenarındaki, yemyeşil çimenlerinin üzerinde, rahat şezlonglarımızda yerimizi aldık.

bestyle-magazine-usengec-sef-dilek-yeginsu-bestylish

bestyle-usengec-sef-dilek-yeginsu-bestylish-esra-ozubek

Esracım her ne kadar motive etmeye çalışsa da, Alaçatı’nın o buz gibi denizine girmek, başta öyle hemen kolay olmadı. Ama sonrasında, “Mayıs bittiğine göre, deniz sezonunu açma zamanı da gelmiştir” diye bir cesaret girip de alıştıktan sonra da, bu sefer çıkmak istemedik o pırıl pırıl suyun içinden.

bestyle-magazine-usengec-sef-alacati-alkoclar-deniz

bestyle-magazine-usengec-sef-dilek-yeginsu-bestylish

Daha sonrasında ise, Alkoçlar Exclusive’in, devasa büyüklükteki masmavi havuzlarının arasında konumlanan sevimli Ege restoranında, eski 45’lik klasiklerin seslendirildiği birbirinden güzel nostaljik şarkılardan oluşan bir canlı performans eşliğinde, hep beraber yenilen bir yemekte, taze mezelere, lezzetli balıkların eşlik ettiği ilk akşam, yine eğlenceyle devam etti.

bestyle-magazine-usengec-sef-dilek-yeginsu-bestylishErtesi sabah yine tüm BeStylish davetlileri olarak, birlikte yaptığımız açık büfe brunchın ardından, sıra geldi son model Audi araçlarla test sürüşü yapmaya… Otelin önüne çıktığımızda sıra sıra dizilmiş araçlar arasında ilk olarak eşimle kendimize Q7 Quattro model siyah bir 4×4 seçtik. Snapchat hesabım “Usengecsefiniz” üzerinden canlı yayınlarla takipçilerimle de paylaştığım bu deneyim sürecinin çok eğlenceli geçtiğini, bizi yakından tanıyan ve yayınlarımızı devamlı izleyenleriniz tahmin edecektir.

bestyle-usengec-sef-dilek-yeginsu-bestylish-audi-q7-quattro

Yol tutuşundan, sessizce kapanan vakumlu kapılarına, elegan duruşundan, detaylı ön paneline kadar, iç ve dış tasarımını oldukça beğendiğimiz ve “Keşşşşke benim olsa!” dediğimiz bu araçtan sonra, bir sonraki test sürüşü için kendimize, kırmızı bir Audi A-3 Cabrio seçtik.

Cabrio denerken, üstü kapalı gezmek olmazdı değil mi ama? Tabi ki, öğle sıcağı demedik ve üstünü de açtık. Alaçatı’nın sörfçüler tarafından bu derece rağbet görmesini sağlayan o püfür püfür esen, meşhur rüzgarına rağmen, yine bol esprili ama bir o kadar da araç hakkında yetkilisinden yeni öğrendiğimiz teknik bilgileri de paylaştığımız harika bir snapchat yayını daha yaptık. Yaptığımız yayınlar o kadar çok sevilmiş ve keyifle izlenmiş ki, bir baktık, tanıdık tanımadık herkes bizim Audi deneyimimizden bahseder, mesaj ve email yoluyla, merak ettiği soruları sorar, sevgilerini yollar hale gelmiş.:)

bestyle-usengec-sef-dilek-yeginsu-audi-deklancheur

Cumartesi akşamı yaklaşırken, herkes BeStylish Party için hazırlıklara koyuldu. Boho-glam olarak belirlenen dress code’a uygun olarak hazırladığım kıyafetimin, Alaçatı rüzgarında beni zorlayacağını düşünerek, hemen B planını devreye aldım ve kırmızılara büründüm. Instagram ve Snapchatten o gece yaptığım paylaşımlarda takipçilerimden “Sana kırmızı çok yakışıyor” mesajlarını almak hoşuma gitmedi desem yalan olur. Çünkü bu elbise çoook uzun süredir, biraz incelmemi ve kendisini giymeyi hak etmemi bekliyordu, nihayet muradına biraz ulaştı.:)
bestyle-usengec-sef-dilek-yeginsu-bestylish
BeStyle’ın sahiplerinden Beliz Baran’la adeta ikiz kadar olan benzerliğimiz, bütün hafta sonu, bizi birbirimizle karıştıranlar sayesinde çok eğlenceli hatıralar yaşamamıza sebep oldu. Başta şaşırırken, bir müddet sonra bu duruma alıştık 🙂
bestyle-usengec-sef-dilek-yeginsu-bestylish-beliz-baran

Alkoçlar Hoteller zincirinin sahipleri Ender Alkoçlar ve dünyanın en tatlı ve güleryüzlü insanlarından olan zarif eşi, Sevgili Gülşah Alkoçlar’ın da, ev sahibi olarak katıldığı davet öncesi, kameralara bol bol poz vererek, bu güzel geceyi ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedik.
bestyle-usengec-sef-dilek-yeginsu-gulsah-alkoclar-alacati
Dj Aksak’ın performansıyla start veren gece, Tuvana Büyükçınar’ın özel olarak “Bestylish Get Away” için düzenlediği bir kapsül defileyle devam etti.

bestyle-magazine-tuvana-buyukcinar-bestylish
Defile sonrası gerçekleşen ve artık geleneksel hale gelen “BeStylish Party”ye ünlü akını oldu. İşte onlardan biri olan, Sevgili Birce Akalay’la birlikte snapler atıyoruz.

bestyle-usengec-sef-dilek-yeginsu-bestylish-birce-akalay
Birce Akalay- Dilek Yeğinsü-üşengeç şef-haberleri

BeStyle Magazine’i bu keyifli hafta sonu kaçamağını en harika şekilde tüm detaylarıyla organize ettiği ve tüm konuklarıyla tek tek ilgilendiği için tebrik ederken, kendileriyle daha pek çok sürpriz projeye birlikte imzalar atmamıza da hazır olun diyorum.
bestyle-magazine-usengec-sef-bestylish-alacati
————————————————————————–

Değerli Okuyucularımdan Minik bir Rica:

Yorum yazmak ya da soru sormak isterseniz, öncelikle şuraya tıklayarak, bloguma üye olmayı unutmayın ki, yazılarınız “Adsız” çıkmasın ve ben de sizi tanıyabileyim, olur mu? 🙂

Eğer gün içinde nerelerde bulunduğumu ve neler yaptığımı merak ediyorsanız da beni Snapchat‘te “Usengecsefiniz” hesabından takibe alabilirsiniz. “Snapchat kullanmayı henüz öğrenemedim ki ama ben” derseniz, onu da adım adım anlattım. İşte tam da burada🙂

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz