Dünyanın en ünlü palyaçosu Slava, ilk kez Türkiye’ye gelir de “Zorlu PSM’de inanılmaz bir gösteri sergilerse, gitmemek olur mu? Valla baştan söyleyeyim, Stephen King kitaplarıyla büyümüş bir nesil olarak, özellikle küçüklüğünde “O” (Orjinal adı: “It”) isimli filmi de izledikten sonra, palyaçolardan hafif tırstığımdan, önce bir tereddüt etmedim değil hani! 🙂 Sonra açtım youtube’dan Slava’s SnowShow’un tanıtımlarını izledim ve dedim ki “Aman Allahım! Buna kesinlikle gidiyoruz!” 🙂

usengec-sef-zorlu-psm-slavas-snowshow

Anlatmaya sondan başlamış gibi olacağım ama gösterinin finalinde, benim mutluluk sarhoşu halim ve salonun ambiyansı işte aynen böyle, insanın uyanmak istemeyeceği bir rüya gibiydi 🙂 “Hakkımda” kısmında kendimi anlatırken, “Hayat bir “orkestra”dır ve ben de onun şefiyimdir belki” derken, işte tam da bunu kastediyorum. “Üşengeç Şef”in “şef”liğini, mutfak şefliği zannedenlere, yeni bir perspektif kazandırabilecek süper bir fotoğraf olmuş bence bu. Biricik eşimin ellerine sağlık. (Instagram:@deklancheur)

70’li yıllarda kültürel bir ikon haline gelen efsanevi bir palyaçoymuş “Slava Polunin”. Bugün de, halen aynı popülerliğini korurken sahneye koyduğu, büyüleyici bir aile show’u olan ‘Slava’s Snowshow için ise hayaller ve peri masallarından ilham almış. ”

usengec-sef-zorlu-psm-slavas-snowshow

Gençlik yıllarındaki Charlie Chaplin sevgisi, onu sanata yaklaştıran en büyük unsur olmuş ve sonrasında kendini geliştirerek alıp yürümüş ve pek çok prestijli ödül kazanmış. Gösteriyi izlediğiniz zaman anlıyorsunuz ki, adam boşuna “The Times” tarafından “Dünyanın en başarılı palyaçosu” seçilmemiş yani:)

zorlu-psm-slavas-snowshow

Prodüksiyon sınır tanımıyor. Yahu bu nasıl akıllarına gelmiş?” dediğiniz şeyler oluyor. Büyüsünü kaybetmemek için çok detay vermeyi istememekle birlikte gösteri esnasında hafiften ıslanmaya, kar fırtınasına kapılmaya, ağlarla dolanmaya, köpüklerle haşır neşir olmaya filan hazırlıklı olun derim:)

Merak edenler için showdan bir kaç minik sahneyi “Usengec Sef” Youtube kanalıma yükledim. Show esnasında Snapchatten de “Usengecsefiniz” hesabımdan yayınlarımı izleyenleriniz olmuştur zaten. Henüz ilk kez görecek olanlar adına ben peşinen söyleyeyim: “çılgınca şeyler oluyor” derken, eminim ki bu kadarını da beklemiyordunuz:)

zorlu-psm-slavas-snowshow

6 Mart tarihine kadar Zorlu PSM’de sürecek olan bu show için, önerilen alt yaş sınırı 8, ama üst yaş sınırı yok! Salondaki herkes bu interaktif gösterinin içinde, öyle ya da böyle, illa ki bir şekilde yer alıyor ve yaşı küçük de olsa, büyük de olsa çocukluğuna dönüp kendini eğlenceye kaptırıyor söyleyeyim.

balon-zorlu-psm-slavas-snowshow

İşte konfeti ve devasa büyüklükteki renkli balon yağmuru altında danslar edip, sevinç çığlıkları atarken, kendinden geçen bir salon dolusu insan… Başka söze gerek var mı?

usengec-sef-zorlu-psm-slavas-snowshow

Zorlu PSM Ana Tiyatro

Bilet fiyatları : 90 TL-130 TL-165 TL

Biletler  Zorlu PSM Gişeleri, www.zorlucenterpsm.com ve Biletix

————————————————-
Değerli Okuyucularımdan Minik bir Rica:

Eğer yorum yazmak ya da soru sormak isterseniz, öncelikle şuraya tıklayarak, bloguma üye olmayı unutmayın ki, yazılarınız “Adsız” çıkmasın ve ben de sizi tanıyabileyim, olur mu? 🙂 Eğer gün içinde nerelerde bulunduğumu ve neler yaptığımı merak ediyorsanız da beni Snapchat‘te “Usengecsefiniz” hesabından takibe alabilirsiniz. “Snapchat kullanmayı henüz öğrenemedim ki ama ben” derseniz, onu da adım adım anlattım. İşte tam da burada🙂

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz