Dün TRT1 ekranlarında öğlen ilk kez yayınlandıktan sonra, gece de tekrarı verilen; benim güleryüzlü, bıcır bıcır arkadaşım, enerji deposu Deniz Şefim’le yaptığımız “Pastane” pogramındaki tatlı söyleşimiz, efsane olmuş.”Ah ya! Nasıl kaçırdım, okuldaydım”, “tüh! İşteydim”, gibi kabul edilebilir bahanesi olanlar için ise, biraz aşağıda yayınladığım videodan, veya o açılmıyorsa şuradan bir tıkla izleyebileceğinizin müjdesini baştan vereyim madem ki, içinize bi’ su serpilsin baştan 🙂

usengec-sef-trt1-pastane-tiramisu

Gösterdiğiniz muhteşem ilgiye ve sevgi dolu mesajlarınıza çok çok teşekkür ederim. Web siteme gelen yorumlarla, Instagram hesabıma gelen mesajlarla, e-maillerinizle, Facebook mesajlarınızla, dün yolda yürürken, akşam gittiğim restoranda, her ama her yerde, bana o ailenizden biriymiş gibi, en içten sevgi ve sıcaklığınızı sonuna kadar hissettirdiniz.

usengec-sef-trt1-pastane-tiramisu-meme-kanseri
Sizler gibi içi dışı bir, kalpleri doğallık ve iyilik dolu, yepyeni insanlarla tanışmak; evlerine, ekranlarına konuk olmak harikaydı. Deniz Şef’imle birlikte leziz bir Tiramisu yaparken, aynı zamanda sizi sıkmadan, en doğal halimizle, hayattan da çok güzel ve anlamlı şeyler paylaşmaya çalıştık. Umarım bizim enerjimiz size de yansımıştır.

usengec-sef-trt1-pastane-tiramisu-deniz-sef

İlk bölümde Deniz Şefim ben henüz Pastane’ye gelmeden bana ismini “Pizza Pide” koyduğumuz bir tuzlu hazırlıyor.

usengec-sef-trt1-pastane-nefis-tiramisu-deniz
Ben de ikinci bölüme, yayının 23. dakikasında girerken, tarifini anlatacağım enfes Tiramisu’dan, önceden de bir tane daha hazırlayıp sürpriz yaparak, yayında ve yapımda emeği geçen, stüdyodaki tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte kendimize minik bir ziyafet çekiyoruz.Arzu ederseniz, siz de etrafımda deneyen herkesin çok beğendiği bu Tiramisu tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Ta ta ta taaaam! Ve işte yayının videosu da aşağıda…

Keyifli seyirler!Eğer yorum yazmak isterseniz, unutmadan önce bir şuraya tıklayarak, bloguma üye olmayı unutmayın ki, yazılarınız “Adsız” çıkmasın, ben de sizi tanıyabileyim, olur mu? 🙂

Önceki İçerikYarın TRT1’de “Pastane” Programında Deniz Şef’in Konuğuyum.
Sonraki İçerikKanser Teşhisi Sonrasında ve Kemoterapide Neler Olur?

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz