İşte bir hafta sonu daha bitti bile…

“Çıkın, yürüyüş yapın, kahvenizi alın, yeşerip canlanan doğanın ve içinizi ısıtan güneşin keyfini çıkarın” diye instagram ve facebook hesabımdan sizi de hafta sonu coşkusunu benim gibi yaşamanız için motive etmeye çalıştım. Umarım çağrıma kulak verenleriniz olmuştur ve bu muhteşem havayı evde oturarak heba etmemişsinizdir:)

sahil-yuruyus-spor-zayiflamak
Malumunuz ayağımdaki sağlık sorunu sebebiyle, uzun zamandır uzak kaldığım spora, bir nebze de olsa, yeniden bir başlangıç yaparak Cumartesi sabahı erkenden çıkıp, 7 km’lik tempolu sahil yürüyüşü yaptığım için kendimi oldukça iyi hissettim.

O esnada etrafımda gördüğüm diğer yürüyen, koşan, roller blade yapan, bisiklete binen, köpeklerini gezdiren, çimenlere uzanan, çocuklarını gezdiren mutlu, mesut, sakin ve huzurlu insanlardan aldığım keyfi kelimelerle anlatamam…

Sonrasında beraberce hazırlanıp, afiyetle yenilen leziz bir kahvaltının getirdiği mutluluk da tarif edilecek bir şey değil.

usengec-sef-resimli-menemen-tarifi

Evet belki o duygu tarif edilemez ama merak eden ve öğrenmek isteyenleriniz için, biricik Üşengeç Şef’iniz yine üşenmez ve sizin için bu menemenin adım adım resimli tarifini pek yakında blogunda anlatır bence:)  Belki haftaya siz de bakıp, kolayca iki dakikada yapar, ailece bi’ güzel keyifle yersiniz, ne malum:)

Diyorum ki, illa maddi bir karşılığı olmamalı hayata gülümsemek için aradığımız sebeplerin. Önemli olan küçük şeylerle de, sahip olduklarımızla da mutlu olmak… Sevdiklerimiz yanımızda olduğu için, sağlıklı olduğumuz için, bir baharı daha gördüğümüz için de şükretmeyi bilmeliyiz.

Umarım sizler de ailenizle, sevdiğiniz ve değer verdiklerinizle keyifli zamanlar yaşama fırsatı bulduğunuz, ayrıca kendinize de biraz zaman ayırabildiğiniz harika bir hafta sonu geçirmişsinizdir.Bu seferlik üniversite sınavı, hastalık, trafik, fazla mesai, eve getirilen işler, dersler veya başka sebeplerle olmadıysa da, müjdemi isterim! Bundan tam 5 güncük sonra bir hafta sonu daha var:) Hiç olmadı onun tadını sonuna kadar çıkarırsınız, yeter ki isteyin!:)

Şu Pazartesi’yi kolayca bi’ atlattınız mı, Cuma neredeyse gelmiş sayılır 🙂

Önceki İçerikÇiğdem Akın Defilesi – Moda Haftası 2014 MBFWI
Sonraki İçerikHürriyet Aile Köşemden Apple Pie / Elmalı Turta Tarifi

3 YORUM

  1. Canım benim, yüreği güzel arkadaşım..
    Ne kadar da huzurla geçmiş haftasonun bunu bizlere de yansıttığın için teşekkür ederim. Ben de bu haftasonu aileme zaman ayırdım, keyifli geçti. Bana da bu huzuru sosyal medyadan yaydın, teşekkür ederim 🙂 Haftasonunu iple çekiyorum 🙂

    Sevgiler

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz