Yemek yapmayı hiç bilmeyen ya da sevmeyenlerden, “Üşengeç Şef’in tariflerini, bi’ cesaret deneyip, millet beğendikçe daha çok heveslendiklerine ve mutfakla aralarının ısınmaya başladığına” dair mesajlar alıp çok seviniyorum. Oleeeyyy!!!:)
usengec-sef-adim-adim-resimli-yemek-tariflleri

Merak edenlere müjdemi vereyim, yolda yine güzel ve kolay tariflerim var. Yemek yaparken, sizler için her fırsatta kaydetmeye de çalışıyorum. Tabi o kolay anlatımlı ve adım adım resimli fotoğraflarla pekiştirilmiş yemek tariflerini hazırlamam pek kolay olmuyor her zaman:)

Öyle ki; geçenlerde elim kolum yağın, sosun içindeyken resim çekmeye çalıştığım bir anda, iPhone’u kızgın tereyağlar köpüren tavanın içine “cumburlop” diye düşürdüğüm bile oldu bu uğurda… Anlayacağınız hem yapmak, hem de aynı anda tek tek fotoğraflamak, pratikte çok kolay değil tabi, ama debelenip duruyorum işte tek başıma:)

Sizlerden gelen başarı mesajları ve her girdiğim ortamda artık “Üşengeç Şef” efsanesinin tanınıyor olması beni daha da motive ediyor ve iyi bir şeyler yaptığımı hissettiriyor. Yoksa eğer sizler bana söylemezseniz, nereden bileceğim yazdıklarımın bir işe yarayıp yaramadığını, di mi ama? 🙂

Ah bir de artık şu bloguma kaydolmaya üşenmeseniz de, “Adsız” mesajlar bırakmak yerine, kendi isminizle yazmaya başlasanız. Çünkü ben de sizleri merak ediyorum ama yaaa, bu kadarcık ricam da olmasın mı artık? 🙂
kizgin-komik-bebek
Bloga Üye Olmaya Hala Üşeniyorsanız, Küsmeme Ramak Kaldı, Bilesiniz 🙁

Şaka bir yana, an itibariyle ayda ortalama 400.000 kere (evet yanlış görmediniz yazıyla DÖRT YÜZ BİN kez) okunan bir blog hazırlamak kolay değil tabi. İlaveten Hürriyet YazarKafe, Milliyet ve Radikal Bloglarında yayınlanan yazılarımın okunma sayılarını buna dahil etmiyorum bile, onlar da ayrı:)

Ben de bu ilgiye ve alakaya layık olmaya çalışıp, size bol bol yeni ve kaliteli içerik sağlamak için gece-gündüz, sabah-akşam, hastalık-sağlık demeden çalışıp, koşturup duruyorum işte. Biraz olsun seviliyorsam, işimi çok sevdiğim ve sizlere çok değer verdiğim içindir. Hepinize çok teşekkür ederim:)

Yazımı okuyup, “ah valla Üşengeç Şef haklı… Kuru kuruya anlatmayıp, bize adetaaa yaşatmak için kendini paraladığı tarifleri, birbirinden eğlenceli mekan yazılarını okurken üşenmiyoruz da, bir tıklayıp da şu bloga üye olma işini amma da erteledik yahu ayıp bize!” diyenleriniz olursa, “Bu Siteye Katılın” sekmesine tıklayıp, gerekli basit adımları takip etmeniz yeterli.

usengec-sef-adim-adim-resimli-yemek-tariflleri

“A-a! Bak bunu ben de çok istiyorum ama nereden nasıl yapıldığını bilmiyorum, Üşengeç Şef lütfen bunu da adım adım anlatsın, iyi alıştık biz her şeyin hazırına valla” diyenleriniz varsa, peki bakalım, siteye üye olmak için neler yapılması gerektiğini de anlatayım o zaman:)

Blogun sağ üstünde yer alan “Bloguma Üye Olun” resmine tıklayın.

bloga-nasil-uye-olunur-usengec-sef

Açılan pencerede Google, Twitter ya da Yahoo hesaplarından hangisine sahipseniz, ilgili simgeye tıklayın. Bunların hiç birisi yoksa, yeni bir google hesabı oluşturabilirsiniz:)

bloga-nasil-uye-olunur-usengec-sef
Mevcut hesabınızın şifresini girerek oturum açın.

bloga-nasil-uye-olunur-usengec-sef
Üşengeç Şef’i “genel olarak izle” veya “özel olarak izle” seçiminizi yapıp, sonra da küçük daire içindeki “BU BLOGU İZLE”ye tıklayın.
bloga-nasil-uye-olunur-usengec-sef
İşte 1 dakikada işlem bitti bile, artık Üşengeç Şef’i gerçekten izliyorsunuz. Yorumlar yazdığınızda artık “Adsız” çıkmayacaksınız.

bloga-nasil-uye-olunur-usengec-sef
Sizin gibi ben de şimdi sizi daha yakından tanıyabileceğim hem:) Süper haber di mi? :

Takip etmek için sabırsızlandığınız diğer Sosyal medya Hesaplarım da şöyle:)

usengecsef.com
www.facebook.com/usengecsef
www.twitter.com/usengecsef
www.instagram.com/usengecsef

Önceki İçerikModacı Özlem Süer’den Yaz Düğünleri İçin Gelinlik Defilesi
Sonraki İçerikHürriyet Aile Köşemden Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi

9 YORUM

  1. "iphone tavaya düştü"yü okudum, bir baktım gerisini anlamadan okuyorum. Aklım orada kalmış 🙂
    Böylesine yaptığı işi aşkla şevkle yapan insanı görünce motive olmamak elde değil. Helal olsun valla.

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz