Diyet şeysinden ötürü bu Pazar, o meşhuur Brunchımızı dışarıda yapmama kararı aldık.

Evdeki malzemelerle en masum şekliyle, nasıl kendimizi ödüllendiririz diye düşünürken, cherry domates, salatalık, Ezine Keçi Peyniri, Cheddar Peyniri ve Roka’dan oluşan bir tabak hazırlayıverdim iki dakikada…

Kahvalti
Gerçekten de üşendiğinize değmez…
>
>Bakıp, bakıp “biri hazırlasa da tepsiyle önüme koysa keşke ama nerdeeee?” diye düşünene kadar, bir zahmet yerinizden kalkıp mutfağa yollansanız, eminim ki siz de iki, hadi bilemediniz üç dakikada böyle sağlıklı bir kahvaltı ortaya çıkarabilirsiniz 🙂 Yaparsınıııızz aslansınıııızz :))

Yanına da bir bardak sıcak çay…

cay
veeee…

simit En ama ennn önemlisi, her gün yesem de asla bıkmayacağım bir lezzet olan, sıcacık ve taze bir Susamlı  Sokak Simiti!

Pastane simitlerinden aynı keyfi alamıyorum. Arada sırada olunca Çekirdekli simiti de seviyorum ama susamlı simit ilk göz ağrım, canım o benim ya:)

Yakınımızdaki Pastaneden sadece bir seferliğine üstü tahıllı, kendisi kepekli bir simit almıştım. Korktuğumun aksine aşırı lezzetli ve yumuşacıktı ama bir daha yapmadılar.

Ne zaman sorsam “aaah anladım ..bitti o, hay Allah yaa kalmadı” filan diyorlardı. En son birgün “yahu dedim sabah geliyorum bitti, akşam soruyorum bitti, ne zaman var bu kepekli simitten?” Meğer talep olmadığı için yapmıyorlarmış. “E ne saklıyorsunuz, söylesenize kardeşim aslını bilelim de, umutlanmayalım boşuna!” dedim en sonunda o raddeye gelmişim artık düşünün :))

Bakar mısınız Simidin de katılmasıyla, işte şimdi bir anda, tabaktaki tüm dengeler kuruldu benim nazarımda.

Simit Tabagi

Yeme de yanında yat valla…Simit simit demişken, aklım fikrim muzipliğe çalıştığından, değinmeden de geçemeyeceğim bir isim de: Brad Pitt

İlk olarak Pringles Chips reklamında ve sonra da Levi’s Jeans reklamında oynamış ve gönüllere taht kurmuştu hatırladığım kadarıyla…

Ben onu, şu haliyle beğenmiştim en çok…

brad pitt

Nam-ı diğer zamanının Mr. Smith’i…

mr mrs smith 2005
Şimdi bu film 2005 yapımı olduğuna göre, tamam aradan 7-8 sene geçti etti ama…

En son oynadığı Chanel No5 reklamındaki görüntüsünü ben pek sevemedim açıkcası…

Hem yıllar ona da ihanet etmiş, hem de bu reklam görselinde, parfümden hiç hazetmemiş, hatta bayağı rahatsız olmuş da, kokusunu almamak için burnunu kapatmaya çalışır bir hali var sanki… 🙂

chanel

Çoğu ağır ve çiçek kokulu parfüme allerjik birisi olarak, genelde ben de yeni çıkan parfümleri denerken böyle olurum da, kendimden biliyorum.

gucci edpEnnn ama en çok sevdiğim parfümün tedavülden kaldırılmasını da, bu vesileyle huzurlarınızda kınıyorum. Hangisi olduğunu merak eden veya benim gibi onun yokluğunu hisseden bir Allahın kulu varsa, buradan yetkililere seslenelim beraber…Bize Gucci Eau de Parfum’ü geri versinler! Hiç bir parfüm onun yerini tutamıyor:)

Bir o, bir de fırından yeni çıkmış “simit” kokusu 🙂

Önceki İçerikMmmm …Bebe bisküvili Süt :)
Sonraki İçerikErenköy “Bistro 33” mü? Aman ben almayayım

4 YORUM

  1. Simit denince Karaköy aklıma geliyor. Tavsiyem Karaköy'e yolunuz düşerse yemeden geçmeyin…. Hele birde sıcak olursa yemeyin yanında yatın:)))

  2. Karaköy tarafına İstanbul Modern'deki Etkinlikler dolayısıyla ara ara yolum düşüyor tabi. Karaköy'ün özel bir noktasında satılan bir simitten mi bahsediyoruz yoksa genel olarak o semtte satılan simitler mi hep güzel oluyor? 🙂 Bir kere başıma geldi çünkü ondan detay soruyorum. Vapurla taaa Üsküdar'a geçtik orda meşhuuurr Kokoreççi varmış diye, ama nerede olduğunu tam bilmeden… İnince ilk gördüğümüz ve önünde sıra olan seyyar kokoreççiyi gözümüze kestirdik. Sıra var yani, daha ne olsun budur işte diye… Pek matah bir şey değil di meğersem o diilmiş:)))

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz